best free magento theme

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is leeg

Bestelling retourneren

Wet "Koop op afstand"

Wij willen u erop attenderen dat u zich bij een online aankoop kunt beroepen op de wet “Koop op afstand”. Na ontvangst van het (laatste) product van een bestelling, heeft u een afkoelingsperiode / bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden en het product te retourneren.

De voorwaarden voor retourneren zijn:

- Retourzendingen dienen vooraf bij ons aangemeld te worden.
- U dient de producten binnen 14 dagen na ontbinding terug te sturen.
- De producten moeten compleet, onbeschadigd en in de eventuele originele verpakking geretourneerd worden.
- Retourzendingen dienen in een omdoos te worden aangeleverd, zodat de verpakking van het betreffende product niet kan beschadigen en het niet zichtbaar is voor derden welk product het betreft.
- De kosten voor de retourzending zijn voor de consument, retourzendingen dienen gefrankeerd aan Pigura te worden verstuurd, ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.
- Pigura vergoedt ook de door u tijdens het bestellen betaalde verzendkosten, echter nooit meer dan de standaard verzendkosten.

Heeft u het artikel gekocht bij een externe verkoper, houdt u er dan rekening mee dat deze verkopers eigen retourvoorwaarden kunnen hanteren.

Na ontvangst van de retourzending wordt allereerst door Pigura beoordeeld of de producten in originele en ongebruikte staat zijn. Betalingen gedaan aan Pigura worden binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetaald. De portokosten welke gemaakt zijn voor het retourneren worden niet terugbetaald.

Pigura behoudt zich het recht voor een percentage van het aankoopbedrag in te houden als retour ontvangen goederen in gebruik genomen of beschadigd zijn. Goederen waarbij het garantiezegel verbroken is of goederen die in aanraking zijn geweest met levensmiddelen of op andere hygiënische gronden zijn uitgesloten van retourrecht.

Let op:

- Maatwerkproducten of speciaal voor u bestelde artikelen vallen buiten het retourrecht.

Wettelijke regels klantenservice

  • Artikel 6:230k, tweede lid, van het Burgerlijk Wetboek
  • Artikel 3.2g Regeling Universele Diensten Eindgebruikers